Inbetween gordijnen

Inbetween, semi transparante gordijnen

Inbetween gordijnen op maat. Inbetween betekent "er tussen in". Hiermee wordt de dikte bedoeld van de gordijnen die tussen de vitrage en de overgordijnen in zit. De inbetween gordijnen zijn meestal gemaakt van polyester garens omdat deze sterk en soepel zijn. Deze gordijnen kennen enige transparantie. Wanneer u overdag van buiten naar binnen door de gordijnen zou kijken kunt u hier niet doorheen kijken. ‘s Avonds (wanneer de verlichting in uw kamer aan is) ziet u van buiten door de gordijnen alleen silhouetten (schaduwbeelden / schimmen) van personen.

Witte inbetween gordijnen schijnen minder door dan zwarte inbetween gordijnen. Onze inbetween gordijnen zijn kamerhoog tussen de 280 en 306 centimeter en zijn met een loodveter afgewerkt. De loodveter dient ervoor om de gordijnen extra gewicht te geven zodat deze altijd mooi in de plooi hangt.

Heeft u een plafond hoger dan 290 centimeter (denk aan een vide) dan passen we de gordijnen voor u aan door de hoogte van de gordijnstof in de breedte te verwerken. Gebruik dan het contactformulier of e-mail en u krijgt binnen 24 uur uw offerte. Vitrage gordijnen leveren wij op maat tot een hoogte van 420 centimeter.

We rely on cookies to provide our services. By using our services, you agree to our use of cookies.